Succes met goed voornemen

Zo maak je 80% meer kans op succes met je goede voornemen voor 2022

De kans dat een nieuwe gewoonte een blijvend succes wordt, neemt met 40% toe als het concreet is. Als je die kans ruim 80% wilt maken, moet je zorgen dat je het voornemen zo klein maakt, dat het je eigenlijk geen enkele moeite kost.

Ik ben Frank en ik heb erg veel ervaring met het succesvol invoeren van nieuwe gewoontes. Ik ga jou helpen met het behalen van jouw nieuwe voornemen voor 2022.

Oh, begrijp me niet verkeerd, ik ga het niet voor je doen. Je doet het zelf. Het succes hangt af van jou.

Jij moet er ook wat voor doen. Ik verwacht wat moeite van je, voordat je aan je voornemen begint. Het is een kleine tijdsinvestering en kost geen geld. De hulp die ik je bij je voornemen ga bieden, is volledig gratis.

Deze korte cursus bestaat uit 5 stappen:

 Van voornemen naar gedrag
 wat scoort het best
 Maximaal minimaliseren
 Beheers de triggers
 Train je brain

Schrijf je nu in en je krijgt direct toegang tot de cursus die ervoor gaat zorgen dat jij je goede voornemen gaat waarmaken.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren